Op zondag 24 februari speelden jongeren van de Jeugdtheaterschool onder begeleiding van theatermakers van Theater Na de Dam een korte voorstelling over de Februaristaking rondom de Dokwerker. Foto: Hans Mooren

Audiowandeling i.s.m Theater Na de Dam

Zondag 21 februari 2021 vindt er in het kader van 80 jaar Februaristaking een audiowandeling plaats op het Jonas Daniël Meijerplein.

Deze audiowandeling is gemaakt door een aantal jongeren die voorgaande jaren in de aanloop naar de herdenking een voorstelling maakten en voor publiek speelden. Rekening houdend met de maatregelen omtrent Covid-19 wilden zij dit bijzondere herdenkingsjaar toch een bijdrage leveren.

Mocht u de audiowandeling op zondagmiddag 21 februari a.s. willen maken, dan kunt u zich hier aanmelden en reserveren voor een tijdslot. Dit tijdstip is de exacte aanvangstijd van uw tour. De wandeling duurt een klein half uur. Bij het openen van de link kiest u voor de optie ‘nieuwe gebruiker aanmaken’, daarmee kunt u inloggen en maximaal 1 reservering maken.

De tour wordt met inachtneming van de Corona-maatregelen individueel gemaakt, maar met twee mensen uit eenzelfde huishouden komen, mag ook. Daarvoor hoeft u niet een extra reservering te maken, er zijn dan twee mensen op één tijdslot.

NB! U heeft nodig een mobiele telefoon met werkende internetverbinding en bijpassende koptelefoon/oortjes. Bij aanmelding van uw starttijd ontvangt u de startlocatie, waar u stipt op tijd en zonder fiets aan de hand verwacht wordt.

Deel dit via
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Contact

       Comité Herdenking Februaristaking 1941

Ridderspoorweg 66

1032 LL Amsterdam

tel: 020 – 5287129

info@februaristaking.nl